Een kijkje in het atelier van kunstenaars in België

Redacteurs van TheArtCouch doen niets liever dan op bezoek gaan in het atelier van kunstenaars. Per slot van rekening is het daar waar kunst wordt gecreëerd, de plek waar nieuwe ideeën worden bedacht, nieuwe richtingen ingeslaan, nieuwe experimenten worden uitgeprobeerd. Is er een betere plek om een kunstenaar – en zijn kunst – te leren kennen dan de plek waar hij zijn creativiteit kan botvieren?

We vroegen drie kunstenaars die we bezochten voor het het derde magazine van TheArtCouch om een korte rondleiding doorheen hun atelier. Kan je raden welk atelier bij welke kunstenaar uit het magazine hoort?

Ontdek ze alleszins in de nieuwe editie van TheArtCouch! Vanaf nu beschikbaar online, of bij boekhandelaars Copyright (Gent & Antwerpen), De Reyghere (Brugge), Theoria (Kortrijk), Corman (Oostende) en musea MSK Gent en Museum Dhondt-Dhaenens in Sint-Martens-Latem.


Ontdek ze ook in het derde magazine van TheArtCouch! Heb je het nog niet in huis? Bestel het dan alvast hier!

Author: Annelies & Frederic

Share This Post On

1 Comment

  1. Hallo

    Ik ben naar u toe verwezen , omdat ik wou vragen waar ik kan wezen met een paar prachtige schilderijen van de schildert Frans van der boom .. zijn erg mooi geschilderd en heeft paar hele mooie series gemaakt. Graag laat ik wat foto’s zien?! Graag hoop ik iets van u te vernemen.

    Post a Reply

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Deel dit artikel op

X