Bestel nu de magazines van TheArtCouch 2021 !

Het volgende magazine van TheArtCouch verschijnt in de week van 5 april. Heb je genoten van de vorige edities? Uit onze recente lezersenquête blijkt dat meer dan 50% van de kopers van het magazine alle nummers in huis heeft. Dat hoeft niet te verbazen: met zijn aangename vormgeving, de vlot leesbare, gepassioneerde artikels en de uitzonderlijke diversiteit van de kunstenaars die er aan bod komen, vormt TheArtCouch magazine een ideale manier om vanuit uw zetel de kunstwereld te ontdekken!

Gezien de onzekerheden gelinkt aan de coronacrisis hebben we besloten om dit jaar twee edities uit te geven, in april en oktober. Minder edities, maar nog steeds bomvol boeiende kunstenaars en interessante inzichten!

Bestel ze nu reeds allebei! Dan heb je ze als eerste in de brievenbus

Het volgende nummer verschijnt in de week van 5 april. Daarin vind je onder meer interviews met éminence grise Jean Bilquin, het verzamelaarskoppel Ilse Jansoone en Dirk Sabbe, jonge opkomende talenten Adriaan Marin, Fran Van Coppenolle en Alexander Popelier, en meer dan 15 andere boeiende kunstenaars!

Ben je gebeten door kunst? Wil je op de hoogte blijven van opkomende kunstenaars, of nieuw werk van ‘gevestigde’ kunstenaars? Bestel dan nu reeds de komende edities van TheArtCouch magazine, of vul je verzameling aan, via deze link.

Wat mag je verwachten van #7?

  • Ontdek zeven opkomende talenten, onder meer Adriaan Marin, Lore Stessel, Daan Gielis en Fran Van Coppenolle;
  • Een diepgaand gesprek met éminence grise Jean Bilquin: wat leerde hij uit 60 jaar kunstpraktijk?
  • De visie van het koppel kunstverzamelaars Ilse Jansoone en Dirk Sabbe, “Kunst mag gerust grensoverschrijdend zijn”!
  • Gesprekken met Cindy Wright, Frank Kenis, Eddy Stevens, Karin Hanssen en vele anderen!
  • Een uitgebreide boekenrubriek, een ludieke cartoon van Fleur Van Groningen, en een nieuwe rubriek, waarin we terugblikken op de belangrijkste kunstgebeurtenissen van de laatste maanden.

Author: Frederic De Meyer

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Deel dit artikel op

X