Een magazine voor kunstliefhebbers!

Kunst verslinden op internet is fijn. Maar échte kunstminnaars houden ervan om urenlang te kunnen verpozen bij een werk, daarom brengen wij drie maal per jaar een selectie van onze mooiste ontmoetingen met kunstenaars op papier. In een luxueuze uitgave, waardoor het een echt bewaarnummer wordt. Een aangename manier om vanuit jouw comfortabele zetel nieuwe kunstenaars in België te ontdekken.


Ook te koop bij:


Bestel nu, we sturen de beschikbare nummers binnen de twee werkdagen!

Verzenden naar andere landen dan België of Nederland?
Factuur nodig voor jouw bestelling?
Bestelling van meer dan 5 exemplaren?
Neem rechtstreeks contact op met frederic(at)theArtCouch.com


Ook te koop bij:


Zin in een voorproefje?

Blader even doorheen de eerste bladzijden van de tweede editie van het magazine.
Geniet van de diversiteit van de besproken kunstenaars, en de intensiteit van hun kunstpraktijk:


Adverteren in de volgende editie?

De volgende editie van TheArtCouch verschijnt in februari 2021 Wil je je werk, galerij of kunstevenement extra in de verf zetten voor een breed publiek van enthousiaste kunstminnaars? Bekijk hier de mogelijkheden, of neem contact op met frederic(at)theArtCouch.com.


Steun een groeiend en boeiend kunstinitiatief!

Met de aankoop van TheArtCouch magazine haal je niet enkel een mooie uitgave in huis waar je lang zal van genieten, je steunt hiermee ook een jong initiatief. TheArtCouch is immers méér dan een magazine, en wil minder bekende of startende kunstenaars bij een breed publiek introduceren. Aarzel dus niet en haal het magazine in huis, want hiermee steun je kunstenaars die wij helpen aan de weg te timmeren en meer zichtbaarheid geven.


Een groen magazine

TheArtCouch wordt duurzaam gedrukt bij die Keure. Die Keure drukt uitsluitend alcoholvrij en met vegetale inkten. Het gebruikte papier is fsc-gecertifieerd en afkomstig uit verantwoord beheerde bossen. De energie wordt gehaald uit zonnepanelen. Die Keure verbruikt geen fossiele brandstoffen maar verwarmt louter de ge-bouwen met gerecupereerde restwarmte van de restafval- verbranding door afvalbedrijf ivbo. Alle gebruikte materiaal en verpakkingen worden gesorteerd en gerecycleerd.


Pin It on Pinterest