Een magazine voor kunstliefhebbers!

Kunst verslinden op internet is fijn. Maar échte kunstminnaars houden ervan om urenlang te kunnen verpozen bij een werk, daarom brengen wij drie maal per jaar een selectie van onze mooiste ontmoetingen met kunstenaars op papier. In een luxueuze uitgave, waardoor het een echt bewaarnummer wordt. Een aangename manier om vanuit jouw comfortabele zetel nieuwe kunstenaars in België te ontdekken.

Haal nu het derde nummer van TheArtCouch magazine in huis en ontdek het leven en werk van meer dan 30 kunstenaars, in een kwalitatief hoogstaand magazine in woord en beeld!


NIEUW! Nu ook to koop op:


Bestel nu, we sturen de beschikbare nummers binnen de twee werkdagen!

Verzenden naar andere landen dan België of Nederland?
Factuur nodig voor jouw bestelling?
Bestelling van meer dan 5 exemplaren?
Neem rechtstreeks contact op met frederic(at)theArtCouch.com


Ook te koop bij:


Zin in een voorproefje?

Blader even doorheen de eerste bladzijden van het magazine.
Geniet van de diversiteit van de besproken kunstenaars, en de intensiteit van hun kunstpraktijk:


Adverteren in de volgende editie?

De volgende editie van TheArtCouch verschijnt in oktober 2019. Wil je je werk, galerij of kunstevenement extra in de verf zetten voor een breed publiek van enthousiaste kunstminnaars? Bekijk hier de mogelijkheden, of neem contact op met frederic(at)theArtCouch.com.


Steun een groeiend en boeiend kunstinitiatief!

Met de aankoop van het eerste nummer van TheArtCouch magazine haal je niet enkel een mooie uitgave in huis waar je lang zal van genieten, je steunt hiermee ook een jong initiatief. TheArtCouch is immers méér dan een magazine, en wil minder bekende of startende kunstenaars bij een breed publiek introduceren. Aarzel dus niet en haal het eerste nummer in huis, want hiermee steun je kunstenaars die wij helpen aan de weg te timmeren en meer zichtbaarheid geven.


Een groen magazine

TheArtCouch wordt gedrukt door Graphius.

Graphius drukt uitsluitend met plant based vegetable ink, is iso9001 en 14001 gecertifieerd, gebruikt zonne-panelen voor energie, de gebruikte verpakkingen zijn biodegradable en 100% composteerbaar. Graphius streeft actief de Sustainable Development Goals van de vn na. 


Pin It on Pinterest