#3 van TheArtCouch magazine verschijnt op 8 oktober!

Op 8 oktober verschijnt het derde magazine van TheArtCouch. Sinds de eerste editie in februari is dit magazine uitgegroeid tot dè manier voor kunstliefhebbers om nieuwe, spannende kunstenaars in België te ontdekken. Geen ellenlange besprekingen of nodeloos complexe analyses, maar spontane, verstaanbare reflecties over de kunstenaars die we ontmoeten, vanuit de buik en het hart.

Het succes van de eerste twee edities toont alvast aan dat de formule werkt. Meer dan duizend lezers hebben reeds kunnen genieten van opkomende talenten, en nieuw werk van gevestigde waarden.

De derde editie van het magazine belooft nog boeiender te worden. We berichten er onder meer over opkomend talent Polly Pollet, kunstverzamelaar Marleen Scevenels, en meer dan 25 kunstenaars die we hebben ontmoet de laatste maanden. Daar bovenop bieden we een volledige pagina aan een kunstenaar om vrij uit te beelden hoe zijn typische dag er uit ziet.

Een verzamel-exemplaar dat niet mag ontbreken in uw collectie!

Wil je het als eerste ontvangen op 8 oktober? Of wil je nu reeds de eerste twee exemplaren van dit boeiende magazine ontvangen? Bestel het nu online, of ga langs bij een van onze verdeelpunten!

Author: The ArtCouch

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Deel dit artikel op