Adverteer in een sterk groeiend magazine voor kunstliefhebbers!

Wil je je diensten of kunstevenementen kenbaar te maken aan een nieuw doelpubliek van kunstliefhebbers, -verzamelaars en professionals? Overweeg dan zeker om online of in TheArtCouch Magazine te adverteren!

TheArtCouch is in 2015 begonnen als een persoonlijke blog over hedendaagse kunst, en is sindsdien uitgegroeid tot een website met meer dan 17,000 unieke bezoekers per maand en 2,100 abonnees op de wekelijkse nieuwsbrief. In februari dit jaar lanceerden we het eerste magazine van TheArtCouch, dat intussen bijna volledig is uitverkocht (op een oplage van 1,500).

Het magazine verschijnt nu 3 maal per jaar en wordt in 12 verkooppunten te koop aangeboden doorheen Vlaanderen, in musea, gespecialiseerde boekwinkels en kunstbeurzen, waar ze regelmatig uitverkocht geraken. De enthousiaste reacties van de lezers en het commerciële succes van het magazine zet er ons toe aan om in 2020 alvast verder te gaan. In 2020 verschijnen we op:

  • 12 februari 2020
  • 3 juni 2020
  • 7 oktober 2020

Een ideale opportuniteit voor u om nieuwe prospecten aan te spreken!

Via de verschillende kanalen bereiken we makkelijk meer dan 20,000 kunstliefhebbers in Vlaanderen en Nederland. Dit bereik biedt een mooie kans voor u om uw evenementen en diensten te promoten voor een nieuw publiek, en zo nieuwe klanten te werven!


Aarzel niet om contact op te nemen met frederic@theArtCouch.com om verder te bespreken hoe adverteren bij TheArtCouch uw succes kan maximaliseren!

Author: Frederic De Meyer

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Deel dit artikel op

X