Adverteer in het 3e magazine van TheArtCouch, en bereik meer dan 1,000 kunstliefhebbers!

Op 8 oktober verschijnt het 3e magazine van TheArtCouch. Te oordelen naar het succes en de reacties van de eerste twee uitgaves raakt het magazine een gevoelige snaar bij de talrijke kunstliefhebbers in Vlaanderen. De vernieuwende aanpak van het magazine slaat duidelijk aan: korte, verstaanbare artikels vanuit de buik en het hart; een mooi verzorgd bookazine formaat dat nog lang in de bibliotheek van de kunstminnaar zal blijven; en vooral een rijk, gevarieerd palet aan kunstenaars waar we op een andere, passionele manier over berichten. 

Het magazine vormt een uitstekende gelegenheid om uw diensten, galerij of kunstpraktijk aan een breed publiek van kunstverzamelaars en -liefhebbers kenbaar te maken. Met een advertentie in het magazine bereik je het perfecte doelpubliek voor uw aanbod!

Het volgende nummer komt uit op 8 oktober in een oplage van 1,600, en zal onder meer ook te koop worden aangeboden op de Belgian Art & Design Fair van 10-13 oktober, alsook bij Copyright Bookshop (Gent & Antwerpen), De Reyghere (Brugge) en Theoria (Kortrijk).

Meer informatie over de mogelijkheden tot adverteren vindt u op de webpagina: https://www.theartcouch.be/advert-magazine/. Aarzel niet om ons te contacteren voor een aanbod op maat, eventueel in combinatie met adverteren op de website (+17,000 unieke bezoekers/maand) en/of in de nieuwsbrief (+2,200 abonnees).

Author: Frederic De Meyer

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Deel dit artikel op