Adverteer in het volgende magazine van TheArtCouch!

Het volgende magazine van TheArtCouch, dat intussen aan haar 3e jaargang toe is, verschijnt in de week van 5 april 2021.

Uit de vele reacties van lezers weten we dat de toegankelijke, gepassioneerde artikels, de zorgvuldige vormgeving en het talrijke beeldmateriaal enorm gewaardeerd worden. Een recente lezersenquête toonde aan dat 50% van de lezers van het magazine alle nummers aankoopt. Uit dezelfde enquête blijkt ook dat 64% van de lezers recent een kunstwerk aankocht, waarvan 48,6% via een kunstgalerij. Tevens blijkt dat 70% van de lezers van TheArtCouch meer dan 5 keer per jaar een museum, en meer dan 50% meer dan 5 keer een kunstgalerij bezoekt.

De lezers van TheArtCouch zijn duidelijk op zoek naar kunstbeleving met een meerwaarde. Wil je dit doelpubliek direct bereiken met uw kunstinitiatieven of -diensten? Heb je in april/mei een tentoonstelling die je extra in de verf wil zetten? Dan is een advertentie in het magazine wellicht een ideale mogelijkheid!

Het magazine wordt gedrukt op 1,200 exemplaren en zowel online verkocht als via 15 boekenwinkels en musea doorheen Vlaanderen. 

In het nummer van april komen onder meer opkomende talenten Adriaan Morin en Lore Stessel aan bod, gesprekken met spelers op de kunstmarkt, alsook bezoeken aan onder meer Cindy Wright, Bram Demunter en Eddy Stevens.


Deadlines voor de advertenties:

Reserveer uw advertentie voor 15 februari 2021 met melding van de ruimte 1/4, 1/2 of 1/1/ pagina, voorwaarden voor advertenties vind je hier terug.

Neem je een advertentie van minstens 1/2 pagina? Dan krijg je kosteloos voor twee opeenvolgende weken een banner in de digitale nieuwsbrief, voor een van uw evenementen in de komende maanden!

De advertentie zelf kan tot 28 februari worden aangeleverd.


Heb je nog vragen over deze mogelijkheid?

Neem vrijblijvend contact op met frederic@theartcouch.com!

Author: Frederic De Meyer

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Deel dit artikel op

X