Schenk een gepersonaliseerd abonnement op TheArtCouch 2021 aan een kunstminnende naaste!

De gezellige kerstmomenten in familieverband zijn ons in 2020 niet gegund, begrijpelijk ook, voor alle duidelijkheid. Aan het lokale postkantoor is het aanschuiven, wellicht worden de rijen gevuld door mensen die hun naasten nog een cadeautje willen toesturen. Het kan ook makkelijker. Wil je een origineel en persoonlijk cadeau schenken aan iemand die graag kunst geniet en ontdekt? Schenk haar of hem dan een abonnement op TheArtCouch magazine 2021.

Vol nieuwe, boeiende ontdekkingen in het Belgische kunstlandschap, biedt dit magazine een ideaal geschenk voor jouw kunstminnende relatie of geliefde. Je krijgt een bewijs toegestuurd per email, waar je een persoonlijke boodschap aan kan toevoegen (plaats jouw boodschap in de comments). Let er wel op dat je het afleveradres anders moet ingeven dan je persoonlijke adres!

Dit cadeau kan je makkelijk per email sturen naar jouw naaste. Voor de rest hoef je niets te doen, wij zorgen voor de vlotte levering bij verschijning van de nummers in 2021!

Een bijzonder cadeau voor slechts 30,-€, dat je makkelijk naar een persoon kan sturen buiten jouw bubbel? Aarzel niet!

TheArtCouch magazine zal in 2021 in april en in oktober verschijnen. Jouw cadeau wordt automatisch opgestuurd naar de geadresseerde. Wil je de vorige nummers bestellen of schenken? Dat kan steeds via onze webshop!

Author: The ArtCouch

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Deel dit artikel op

X