De snelst groeiende Nederlandstalige gemeenschap van kunstliefhebbers

In oktober vorig jaar startten we TheArtCouch op. Na luttele maanden telt dit initiatief meer dan 4,000 unieke lezers per maand, en 1,700 actieve volgers . Een onverhoopt succes.

 

Followers Sept June

De mix van korte, verstaanbare en aantrekkelijk vormgegeven artikels over een brede waaier aan thema’s, maar met een focus op verrassende artistieke ontdekkingen, interessante events en te ontdekken Belgische hedendaagse kunstenaars, slaat duidelijk aan.

De missie van TheArtCouch is om kunst toegankelijk te maken voor een breed publiek. We willen mensen enthousiasmeren voor de rijkdom aan nieuwe inzichten, ideeën en esthetische ervaringen die de moderne en hedendaagse kunstenaars ons brengen. In deze zin is TheArtCouch nu reeds een uniek platform waar de kunstliefhebbers nieuwe ontdekkingen kunnen opdoen.

Intussen heeft het bouwen aan het platform ons ook tot talrijke nieuwe ideeën gebracht. Maar daarover later meer.

Het succes is mede te danken aan de mensen die inhoudelijk bijdragen aan The Art Couch. Het is dan ook met plezier dat we twee nieuwe kunstminnaars mogen verwelkomen, die regelmatig over hun nieuwste ontdekkingen zullen berichten:

yves_joris

Yves Joris

Overdag zorgt Yves als risk manager ervoor dat je zonder risico kunt bankieren. Na de uren ruilt hij cijfers voor letters. Gefascineerd door moderne en hedendaagse kunst wil hij deze passie met anderen delen. Erover schrijven is voor hem de mooiste manier.

 

david_de_pooter

David De Pooter

David heeft een passie voor textual en contextual art. Voor hem is een beeld vooral interessant als het verschillende betekenislagen heeft. Schoonheid zit niet altijd in vorm, lijn en kleur, maar ook in de betekenis die een beeld heeft. David brengt graag tweewekelijks een boeiend (con)textueel kunstwerk onder de aandacht van de lezers van TheArtCouch.

 

 

Op Facebook zie je niet steeds alle posts van TheArtCouch. Om er zeker van te zijn dat je geen enkele post mist is het dan ook aangewezen om in te schrijven op de nieuwsbrief! Dat kan eenvoudig door uw email-adres in te geven in de rechterkolom van de homepage op www.theartcouch.be !

Ben je galerijhouder of organiseer je zelf kunstevenementen en wil je een nieuw, uitbreidend doelpubliek bereiken? Adverteer dan op TheArtCouch, de snelst groeiende gemeenschap van kunstliefhebbers! Klik hier voor de voorwaarden.

Heb je een vlotte pen en een passie voor hedendaagse kunst? Neem contact op, dan bespreken we of je binnenkort ook artikels kan posten op TheArtCouch!

Bedankt aan al onze lezers voor de fijne reacties en de belangstelling voor dit initiatief! We kijken er alvast naar uit om samen met jullie een boeiend en dynamisch platform uit te bouwen voor liefhebbers van hedendaagse kunst.

Author: Frederic De Meyer

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Deel dit artikel op

X