Drie manieren om jouw expo en/of galerij een extra boost te geven in de komende maanden

De kunstmarkt herleeft, voorzichtig en veilig, maar zeker. Galerijen verwelkomen druppelsgewijs klanten en kunstproevers, talrijke kunstenaars slaan de handen in elkaar om – vaak boeiende – groepstentoonstellingen vorm te geven, musea pikken de draad weer op.

Een extra steuntje is niettemin welkom om deze initiatieven extra in de belangstelling te plaatsen. Met 17,000 unieke bezoekers per maand op de website, meer dan 10,000 volgers op Facebook, bijna 3000 op Instagram, en 2,300 abonnees op de nieuwsbrief, vormt TheArtCouch een ideaal platform om uw kunstevenement en/of galerij extra onder de aandacht te brengen.

Er zijn drie manieren om dit te doen:


1. Zomeractie: Expoflits

Tegen een klein steunbedrag aan TheArtCouch schrijven we een artikel op onze website & promoten we jouw event via onze sociale kanalen en in de nieuwsbrief. De artikels zijn kort en visueel aantrekkelijk, met een inleiding, een 3-tal hoogtepunten en een omschrijving waarom je dit event zeker niet mag missen.


2. TheArtCouch Magazine #6

Eind oktober 2020 verschijnt het zesde nummer van TheArtCouch magazine. In zijn tweejarig bestaan is dit luxueus uitgegeven collector’s item uitgegroeid tot de lievelingsstek voor kunstliefhebbers en -verzamelaars om nieuwe kunstenaars te ontdekken, via boeiende, gepassioneerde artikels. Ontdekkingen en ontmoetingen, dat zijn de kernwaarden van onze missie. Dé plek om jong talent te spotten of te genieten van indringende gesprekken met kunstenaars.

Het magazine wordt gedrukt op 1,200 exemplaren en ligt te koop in meer dan 15 zorgvuldig geselecteerde boekenwinkels en musea.


3. De wekelijkse nieuwsbrief

Elke zondagochtend stuurt TheArtCouch haar elektronische nieuwsbrief naar meer dan 2,300 abonnees. Uit feedback weten we dat het lezen van de nieuwsbrief steevast het eerste is wat de lezers doen op zondag, om zo hun culturele week te plannen. Het is inmiddels een vaste waarde!

Met een banner in deze nieuwsbrief breng je jouw evenement dan ook maximaal onder de aandacht van talrijke kunstliefhebbers!


Author: Frederic De Meyer

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Deel dit artikel op

X