Online veiling: koop kunst & cultuur voor het goede doel!

Met ‘Kunst & Cultuur voor Tejo’ zet onze redacteur Koen Van Damme zich met zijn organisatie VD Auctions, in samenwerking met Soroptimst International, in voor het goede doel. Nog tot volgende zondag kun je bieden op zowat 100 kavels in de categorieën fotografie, schilderkunst, sculptuur, collage, tekenkunst en daarnaast tal van specials en podiumkunst. De opbrengst gaat naar Tejo vzw die laagdrempelige therapeutische hulpverlening aanbiedt aan jongeren tussen tien en twintig jaar.

Koen Van Damme: “Dit is een bijzondere veiling waarvan zowel kunstenaars als kwetsbare jongeren beter worden. Het aanbod dat voorligt, werd samengesteld met oog voor de kwaliteit van elke kavel en de coherentie van het geheel. Zowel opkomend talent als gevestigde waarden toonden spontaan hun engagement. De creatieve mens als maker creëert zo extra kansen voor anderen om ten volle mens te worden.”

Verwacht je aan werk van tal van bekende namen, waaronder Berlinde De Bruyckere, Hans Vandekerckhove, Sofie Muller, Yves Velter, Karien Deroo, Geerke Sticker, Adelheid De Witte, Reniere&Depla en vele anderen.

Bekijk alle kavels hier: https://vd-artauctions.be/auction/#!/auctionDetails/2390

Bieden kan tot 21 maart! Vanaf 17:30 online live ontknoping met acteur/muzikant Bert Verbeke als veilingmeester van dienst.

Beeld header: Meron Janssens, Oye que bola, 2017.

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Deel dit artikel op

X