Neem deel aan TheArtCouch lezersenquête en maak kans op mooie prijzen!

Beste lezer,

TheArtCouch bestaat intussen reeds vijf jaar. Dagelijks berichten we over onze ontmoetingen met kunstenaars, werken die ons speciaal zijn opgevallen, of interessant kunstnieuws. We merken aan de reacties van lezers die ons via talrijke kanalen volgen dat we hiermee een reële behoefte van de kunstliefhebbers invullen.

Maar het kan steeds beter. Daarom willen we je vragen om deze korte enquête in te vullen, die niet langer dan 10 minuten in beslag zal nemen. Jouw antwoorden zullen ons in staat stellen om onze artikels nog beter af te stemmen op jouw verwachtingen!

We zullen de algemene resultaten van deze enquête tevens delen op onze website en in onze wekelijkse nieuwsbrief. Uw individuele antwoorden dienen enkel om algemene conclusies te trekken, onder geen enkel beding worden jouw persoonlijke antwoorden gedeeld met derden.Drie mooie prijzen te winnen!

Als je deelneemt maak je kans op een van de 15 prijzen die we samen met onze partners hebben gekozen. Een onschuldige kinderhand zal de 15 winnaars uitloten! De winnaars worden gecontacteerd via email, als je je adres hebt opgegeven wordt het rechtstreeks opgestuurd naar de winnaars:

 • 5x het boek “4321 vragen aan 123 kunstenaars” van Hilde Van Canneyt, uitgegeven door Borgerhoff & Lamberigts;
 • 5x waardebonnen ter waarde van 20€, uit te geven in de webshop of de fysieke winkels van Copyright Bookshop;
 • 5x het boek “Tekenen in lockdown” met 145 ontroerende schetsen die mensen instuurden tijdens de lockdown, uitgegeven door het S.M.A.K.

Aarzel dus niet te lang, de enquête blijft open tot 15 januari!


Author: Frederic De Meyer

Share This Post On

4 Comments

 1. Met veel plezier en groeiende bewondering lees ik het magazine van voor naar achter én terug . Wat mijn lees en kijkplezier nog zou vergroten is de vermelding van het formaat bij het betreffende werk . Ik kijk al uit naar de komende nummers

  Post a Reply
 2. Buitengewoon interessant. Goed dat jullie de kunstenaars van bij on op zo’n fijne manier in de kijker zetten.
  Kunnen wij opnieuw de edities voor 2021 in 1 keer bestellen ?

  Post a Reply

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Deel dit artikel op

X