Oproep aan kunstenaars: jouw kans om in TheArtCouch magazine te verschijnen!

In de volgende edities van TheArtCouch magazine bieden we een volledige pagina aan een kunstenaar, bekend of minder bekend, ervaren of startende. Laat jouw creativiteit de vrije loop! Vertel ons visueel hoe jouw typische dag eruitziet, al dan niet vermengd met jouw eigen kunst.

Het thema

Mensen hebben soms een vreemd beeld van een kunstenaar. Wat doet een hij of zij de godganse dag? De idee van de kunstenaar die tot elf uur uitslaapt, een kop slappe koffie maakt terwijl hij of zij een sigaret rolt, om in kamerjas, met lede ogen voor de ezel plaats te vatten, is ongetwijfeld volledig achterhaald.

Maar hoe ziet jouw typische dag er dan wel uit? We bieden jou een volledige pagina om het voor de lezers van TheArtCouch te visualiseren.

Beschrijf jouw dag als kunstenaar, in een tekening, een beeld, een paar woorden, een collage, of een mix van deze. Laat je creativiteit de vrije loop!

De selectie

De selectie van de kunstenaar die zal worden gepubliceerd gebeurt door het redactieteam van TheArtCouch. Er zijn geen objectieve criteria, enkel de meest creatieve inzendingen zullen in aanmerking worden genomen.

Het gekozen ontwerp komt in een aparte rubriek (‘A day in the life… van een kunstenaar’) in het volgende magazine van TheArtCouch, dat op 8 oktober verschijnt. Een unieke kans om (nog meer) in de kijker te komen bij kunstliefhebbers en -verzamelaars!

Niet geselecteerd? Geen nood. De meest creatieve inzendingen worden ook in een artikel verwerkt om online te worden gepubliceerd.

Hoe deelnemen?

Stuur je inzending in HD PDF, formaat (167mm x 254mm) voor 20 juli naar frederic@theartcouch.com samen met een korte omschrijving van je kunstpraktijk, en optioneel een woordje uitleg over jouw inzending.

Voor alle duidelijkheid: het is de bedoeling om 1 pagina op te sturen in pdf formaat.


Over TheArtCouch

TheArtCouch is een nieuw magazine dat bericht over kunstenaars die in België actief zijn. Artikels met een passie voor kunst en kunstenaars, in een aangenaam, luxueus gedrukte uitgave. De eerste editie verscheen in februari, de tweede in juni. TheArtCouch wordt uitgegeven in 1400 exemplaren en wordt onder meer verspreid via Copright Bookshop (Gent & Antwerpen), De Reyghere boekhandelaar (Brugge), Theoria (Kortrijk), MSK Gent, Museum Dhondt-Dhaenens en bij Kunst in Huis. Ken je het nog niet? Ontdek het dan hier!

Author: Frederic De Meyer

Share This Post On

4 Comments

 1. Beste Frederic,

  Mag ik vragen wat dit opbrengt aan een kunstenaar om een concept uit te werken dat jullie publiceren?

  Post a Reply
  • Beste Frederic,

   Gezien ik op vakantie ben kan ik enkel iets opsturen met mijn smartphone.. Wellicht is dit niet voldoende of kan het toch?

   Post a Reply
   • Dag Andrée, voor een eerste selectie is dat zeker voldoende. Ik kijk uit naar uw inbreng

    Post a Reply
  • Dag Berto, het is een kans om uw werk kenbaar te maken aan meer dan 1000 lezers van TheArtCouch magazine (en veel meer indien we er iets mee doen op de website). Geen louter publiciteit, daarom hebben we een specifiek thema naar voor geschoven. Maar voor uw naamsbekendheid kan het alleszins helpen. Beste groeten

   Post a Reply

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Deel dit artikel op