Speciale actie voor 20 jaar kunstenaarsinitiatief Voorkamer

Dit jaar viert het kunstenaarsinitiatief Voorkamer haar 20 jarig bestaan. Sinds 1996 brengt Voorkamer edities en publicaties uit in samenwerking met binnen- en buitenlandse kunstenaars. Deze worden door Voorkamer uitgedaagd om vanuit de eigen praktijk na te denken over multipel, serie of kopie.

De creatie, productie en presentatie van kunstwerken in oplage vormen een belangrijk onderdeel van het beeldend programma: de edities blikken immers terug of kijken vooruit op de artistieke werking. Door ze aan democratische prijzen aan te bieden, wil Voorkamer een duurzame band tussen organisatie, kunstenaar en publiek creëren.

Om de 20 jaar te vieren presenteert Voorkamer 20 nieuwe kunstenaarsedities onder de noemer ‘TWINTIG’. Deze worden samen met alle voorgaande 103 getoond in een totaalpresentatie en vormen een overzicht van 20 jaar kunstenaarsinitiatief.

Op de openingsavond zaterdag 19 maart biedt Voorkamer 20% korting op alle eerder geproduceerde multipels en, bij voorintekening, ook op de nieuwe. U steunt met de aankoop van een multipel de artistieke werking. Een overzicht van de multipels vindt u hier.

Wie het zaterdag niet haalt kan nog tot 17 april gaan kijken bij Voorkamer, h.geeststraat 7 te Lier. Meer info vind je op de website van Voorkamer.

Author: Frederic De Meyer

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Deel dit artikel op

X