TheArtCouch magazine #2 verschijnt misschien al in juni!

 • “Dit eerste tijdschrift staat al bij mijn favoriete lectuur !” (Rita B.)
 • “Ik waardeer ontzettend hoe jullie ‘kunstreflectie vanuit de buik en het hart’ waar maken. Het smaakt naar nog….” (Geneviève C.)
 • “Ziet er super uit !” (Gert O.)
 • “Ik heb er in elk geval al heel erg van genoten! Echt een meerwaarde en een hebbeding!” (Martine T.)
 • “Om in deze tijden een nieuw magazine – over kunst dan nog! – op te starten, moet je goed gek zijn. Maar als het eerste nummer van The ArtCouch één ding duidelijk maakt, dan is het wel dat we heel dankbaar mogen zijn dat er nog mensen zijn met het lef, het metier en de liefde voor de kunst” (Ann P.)
 • “Zalig tijdschrift. Dit hadden we nodig!” (Martine T.)
 • “Proficiat voor jullie werk en toewijding. Top!” (Bart R.)
 • “Haal ‘air’ weg uit ‘elitair’ en dan pas krijg je zuurstof om te werken. Dit is de grote drijvende, kracht achter The Art Couch Belgium: De kunst staat altijd centraal en de kunstenaar krijgt hiervoor een prachtig platform aangeboden. Snoeverij en hoogdraverigheid komen hier niet aan bod. Passie, gedrevenheid, verbondenheid en een groot hart voor kunst… Dát zijn de kwaliteiten die The Art Couch hoog in haar vaandel draagt. Van harte bedankt voor jullie onmisbare inbreng in het kunstlandschap.” (Tom De Volder)

  … als we iets kunnen leren uit de enthousiaste reacties van de lezers van het eerst magazine van TheArtCouch, dan is het wel dat er hoge nood was aan een platform dat op een ongedwongen, intuïtieve manier over kunst, in al zijn diversiteit, bericht. Korte, verstaanbare artikels, vanuit een passie voor kunst, en een ontembare interesse voor de kunstenaars.

  Het concept slaat duidelijk aan. Dermate zelfs dat we het overwegen om #2 van het magazine reeds in juni uit te geven, in plaats van in oktober. Ideale lectuur om de vakantieperiode in te gaan ;-).

  Hiervoor hebben we niet enkel lezers nodig, uiteraard, maar ook adverteerders. Galerijen of kunstenaars die onze visie over kunst ondersteunen, en hiermee ook blijvend onder de aandacht willen blijven van de kunstminnaars. TheArtCouch magazine is een luxe-uitgave die nog lang in de boekenkast van kunstliefhebbers zal blijven staan.

  Interesse om in het tweede magazine te adverteren, met onder meer artikels over Adelheid De Witte, Lucas Delaere, Marie Cloquet en Daniela Chirion? Neem nu contact op met frederic@theartcouch.com !

  Nog geen exemplaar in huis? Ga dan snel langs bij Copyright Bookshop in Gent en Antwerpen, boekhandel De Reyghere in Brugge, Kunst in Huis in Brussel, Antwerpen, Gent en Leuven, Bruthaus Gallery in Waregem, MSK in Gent, Museum Dhondt-Dhaenens in Sint-Martens-Latem, Passa Porta in Brussel, of koop het online via https://www.theartcouch.be/magazine/ !

Author: Frederic De Meyer

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Deel dit artikel op

X