TheArtCouch, een initiatief vanuit een passie voor hedendaagse kunst in België

Wat startte als een hobbyproject van een modeste kunstliefhebber krijgt langzamerhand meer professionele proporties. TheArtCouch begon een drietal jaar geleden als een persoonlijke blog waarop op een ongedwongen, zeer persoonlijke manier over kunst werd bericht. Intussen zetten negen gepassioneerde schrijvers hun schouders onder het project, mensen die vanuit een verschillende invalshoek, en ook verschillende voorkeuren voor kunst, hun passies en interesses met u delen.

Onlangs hielden we een eerste – heuse – redactievergadering, waaruit alvast bleek dat een verschillende interesse voor kunst niet in de weg hoeft te staan van boeiende en verrijkende gesprekken, in alle interpretaties van het woord.

Wat heeft de toekomst van TheArtCouch in petto voor de Nederlandstalige kunstminnaar? Het tweede magazine van TheArtCouch, vooreerst. Dat komt er nu zeker in juni dit jaar. Ideale vakantielectuur, met meer ontmoetingen met kunstenaars in België, en ook nieuwe rubrieken om dubbel en dik te genieten van onze kunstontdekkingen!

Eerste exemplaar gemist? Spoed u om het te bestellen, online of op deze verdeelpunten.

(foto genomen door co-hoofdredacteur Annelies A.A. Vanbelle, die er hierdoor zelf niet op kon staan)

We exploreerden ook nieuwe ideeën. Initiatieven om meer kunstenaars, oud en nieuw, in de belangstelling te brengen. Onze missie is om meer mensen te enthousiasmeren om van kunst te genieten, en te ontdekken, op alle mogelijke manieren. We werken eraan om dit te verwezenlijken. Blijf ons volgen om op de hoogte te blijven van wat er te komen staat!

Blijf ons volgen!

Ben je ons initiatief genegen? Blijf ons volgen of steun ons:

Author: Frederic De Meyer

Share This Post On

1 Comment

  1. Toegankelijke recensies over hedendaagse kunst en aandacht voor ook minder gekende Belgische kunstenaars maken The Art Couch uniek. Het volledige team wens ik veel succes!

    Post a Reply

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Deel dit artikel op