Vier manieren om uw kunstinitiatief te boosten!

Sinds zijn ontstaan in 2016 is TheArtCouch uitgegroeid tot het lievelingsmedium voor kunstliefhebbers, verzamelaars en professionals in de sector om kunst te ontdekken, ideeën op te doen en nieuwe of ongekende kunstenaars te volgen.

Op die vier jaar is TheArtCouch uitgegroeid tot een platform dat meer dan 17,000 unieke bezoekers per maand telt op de website, meer dan 2,200 abonnees op de wekelijkse nieuwsbrief en meer 1,000 enthousiaste lezers van het magazine. Hiermee vormt TheArtCouch via zijn verschillende kanalen een uniek platform voor organisatoren van kunstevenementen en leveranciers van diensten voor de kunstsector om nieuwe bezoekers aan te trekken, naamsbekendheid te vergroten of nieuwe klanten te werven. Voor ondernemingen met een hart voor kunst, of die hun maatschappelijke impact willen optimaliseren, vormt een structurele partnership een ideale manier om jonge of onderbelichte kunstenaars mee onder de publieke aandacht te brengen!

Om het even jouw ambities, TheArtCouch kan zeker helpen met het realiseren ervan. Neem gerust contact op met Frederic om de mogelijkheden verder te bespreken! Maar ontdek hier alvast wat er allemaal mogelijk is.

Ontdek de verschillende mogelijkheden:

Author: Frederic De Meyer

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Deel dit artikel op

X