LAST CALL: Wil je je zomerexpo extra in de kijker plaatsen? Vermeld het in de zomerkrant van TheArtCouch!

Deze zomer lanceert TheArtCouch voor het eerst een zomerkrant, met talrijke aankondigingen van kunstevenementen in Vlaanderen (en omstreken), aangevuld met enkele diepgaandere artikels en bezoektips van mensen uit de cultuursector.

Aanmelding van jouw event is gratis!

Een eenvoudige aankondiging van jouw kunstevenement met naam, plaats, tijdstippen en website is volledig gratis. Deze kan je ingeven via dit formulier: http://bit.ly/TACzomerkrant2021.

Dat kan tot uiterlijk zondagavond 13 juni! Daarna sluiten we deze mogelijkheid, teneinde op tijd klaar te zijn met de krant zelf, die in de week van 5 juli zal verschijnen.

Wil je je event extra in de aandacht plaatsen in deze krant?

Wil je extra aandacht voor jouw tentoonstelling? Dan zijn er verschillende mogelijkheden, via een advertentie of een inhoudelijk artikel. Je vindt een overzicht van de verschillende mogelijkheden en prijzen hieronder:

Aarzel echter niet te lang! Je kan je plek reserveren tot zondag 13 juni, de advertentie of het artikel kan tot uiterlijk 18 juni worden geleverd.

Bereik

De krant wordt gedrukt op 3,000 exemplaren. Deze zullen gratis gestuurd worden naar de online kopers van TheArtCouch magazine, en worden aangeboden via de winkels waar TheArtCouch wordt verspreid.

De krant zal beschikbaar zijn in de week van 5 juli.

Meer vragen?

Laat gerust weten mocht je nog vragen hebben hierover! Neem vrijblijvend contact op met frederic@theartcouch.com.


‘mock up’ voorbeeld van hoe de krant eruit zou zien:

Author: Frederic De Meyer

Share This Post On

1 Comment

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Deel dit artikel op

X