Partners:

Galerie Solo wil een podium geven aan hedendaagse  beeldend kunstenaars van verschillende nationaliteiten en uit diverse disciplines.

“Denis de Gloire slaagt er in de term en de gedachte ‘action painting’ een frisse en verbazingwekkende hedendaagse allure te verlenen” (Stephanie Grilli, kunstcritica o.m. voor New York Times)

DeCo-Arté verzorgt inlijstingen van kunst-werken, posters, foto’s, tekeningen, … en restauraties van kaders, schilderijen en papier 
voor bedrijven, kunstgalerijen, fotografen, kunstenaars, particulieren en verzamelaars.

 

www.deco-arte.be

Amarant organiseert cursussen over de geschiedenis van de schilderkunst, beeldhouwkunst en architectuur. Je leert de belangrijkste kenmerken van diverse kunststromingen te herkennen, waardoor je het werk van kunstenaars beter zal begrijpen en waarderen. 

Amarant gaat op ontdekking in de kunstwereld. We nemen je mee naar de beste tentoonstellingen van het seizoen, duiken in de meest interessante museumcollecties, gaan op atelierbezoek bij hedendaagse kunstenaars, en maken stadswandelingen waarin erfgoed of actuele architectuur bijzondere aandacht krijgen.

https://www.amarant.be/

Pin It on Pinterest

X