#expoflits: plaats jouw kunstinitiatief in het zonnetje deze zomer!

De kunstwereld herstelt langzamerhand van een bijzonder pijnlijke periode. Nieuwe initiatieven worden opgestart, bestaande projecten zien na een periode van uitstel eindelijk het daglicht.

Deze zomer willen we deze projecten een hart onder de riem steken. Tegen een kleine compensatie komen we langs in de eerste dagen van het evenement, en schrijven we een stukje met (1) onze hoogtepunten en (2) redenen waarom onze lezers absoluut deze expo niet mogen missen (*). Deze artikels komen terecht in de rubriek Expoflits op onze digitale kanalen. Bekijk hier enkele voorbeelden.

Met meer dan 9,500 volgers op Facebook, 2,600 op Instagram, 1,100 op Linkedin en 2,600 abonnees op de wekelijkse nieuwsbrief verzeker je je zo van een maximale belangstelling voor jouw evenement!

Contacteer ons voor meer info!

(*) TheArtCouch behoudt wel het voorrecht om te weigeren over tentoonstellingen te berichten die niet zouden passen in onze missie.


Wil je nog meer exposure voor jouw evenement? Ontdek hier alvast alle mogelijkheden!

Author: Frederic De Meyer

Share This Post On

1 Comment

  1. Beste om de kunst en musea nu terug een duw in de rug te geven in deze tijden , kan ik u een mooi voorstel doen . Graag hoor ik van u . M.V.G Hilde

    Post a Reply

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Deel dit artikel op

X