Tarmax, een kunstfestival met maar liefst 90 kunstenaars, opent op 23 september in Meerhout

Het lijkt wel een trend te gaan worden dat er in de verste eindes van het land kunstenfestivals georganiseerd worden. Wat ons betreft mag het zeker. Er was reeds ‘Kunst en Zwalm’ in de Zwalm-streek en ‘Plan B’ in Bekegem, vanaf 23 september is het de beurt aan ‘Tarmax’, die dit jaar als locatie haar zinnen heeft gezet op een rusthuis in Meerhout (tussen Geel en Mol). Het wordt een groot cultureel feest dat drie weekends lang duurt en waar meer dan 90 hedendaagse kunstenaars samen komen voor één gigantische tentoonstelling.

Een nieuwe trend is het misschien niet, gezien het festival reeds 8 kaarsjes mag blazen. Van in het prille begin tot nu heeft Tarmax heel wat fijn volk over de vloer gehad: kunstenaars van alle slag, maar ook heel wat muzikanten en comedians, sprekers allerhande en een paar duizend sympathisanten.

Onder de 90 kunstenaars die er tentoonstellen valt er, naast ons gekende kunstenaars als Diederik Boyen- alvast veel interessants te ontdekken. Klik hier om de volledige lijst te ontdekken. Naast plastische kunsttentoonstellingen bieden de organisatoren tevens een heus gratis concert, TarmusiX, met onder meer Mauro Pawlowski. Een totale kunstbelevenis dus…

Het festival is te bezoeken in de weekends van 23-24, 30-1 en 7-8 oktober vanaf 2-7pm. De concerten beginnen om 7pm. Klik hier voor alle info!
tarmac

Author: The ArtCouch

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Deel dit artikel op

X