Unieke werken van bekende en minder bekende kunstenaars te koop voor een goed doel, in unieke locaties

Kunst en goede doelen, het gaat vaak mooi hand in hand. Als dat dan nog gepaard gaat met namen als (onder meer) Kamagurka, Roger Raveel, Raoul de Keyser, Léon Spilliaert, Constant Permeke en Gustave De Smet, en nog eens plaats vindt in twee uitzonderlijke locaties, het Kasteel van Bouchout en de mooie Plantentuin in Meise, dan zijn we helemaal gewonnen. In totaal gaat het om zo’n 250 werken, ook van minder bekende maar beloftevolle kunstenaars.

Het initiatief werd genomen door de Kiwani’s van Zaventem Airport, en bouwt voort op de succesvolle editie van vorig jaar. Als je een uitnodiging hebt (zie hieronder) kan je overigens gratis binnen en niet enkel van kunst genieten maar ook van de unieke omgeving.

De opbrengst van de tentoonstelling wordt rechtstreeks doorgestort aan de goede doelen van de club, ondermeer de Special Olympics Belgium, Eliminate Unicef, Homevil Vilvoorde, Zoekmand Zaventem, KUSS Zellik, Het Koninklijk Instituut Woluwe en DOLM.

Unieke kunstwerken ontdekken al kuierend in een unieke omgeving, en misschien zelfs met een origineel kunstwerk huiswaarts keren waarvan de opbrengst naar een goed doel gaat? Het lijkt ons een ideale uitstap alleszins.


Kasteel van Bouchout en Plantentuin Meise

Vrijdag 15 maart
18u – 22u
Zaterdag 16 & Zondag 17 maart
10.30u – 18u

Klik hier om de uitnodiging te downloaden en gratis binnen te kunnen:

Author: The ArtCouch

Share This Post On

1 Comment

  1. Super locatie en super organisatie,(de Kiwanis)
    Ben blij dat ik mag deelnemen als kunstenaar

    Post a Reply

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Deel dit artikel op

X