Reserveer nu jouw advertentie in #6 van TheArtCouch Magazine

Wil je je komende evenement(en) of diensten voor de kunstmarkt extra in de kijker plaatsen? Bereik dan duizenden kunstliefhebbers en -verzamelaars in Vlaanderen en reserveer nu jouw advertentie in het zesde nummer van TheArtCouch magazine, dat eind oktober verschijnt.

Uit de vele reacties van lezers weten we dat de toegankelijke, gepassioneerde artikels, de zorgvuldige vormgeving en het talrijke beeldmateriaal enorm gewaardeerd worden. De kopers blijven het magazine lang bewaren, de eerste editie van februari 2019 verkoopt nog steeds vlot.

Het magazine wordt gedrukt op 1,200 exemplaren en zowel online verkocht als via 15 boekenwinkels en musea doorheen Vlaanderen. 

TheArtCouch magazine vormt dan ook een ideaal platform om uw galerij, uw kunstevenement of uw diensten aan een breed publiek kenbaar te maken!

Deadlines:

Reserveer uw advertentie voor 4 september 2020 met melding van de ruimte 1/4, 1/2 of 1/1/ pagina, voorwaarden vind je hier terug.

Neem je een advertentie van minstens 1/2 pagina? Dan krijg je kosteloos een banner in de digitale nieuwsbrief, voor 2 weken voor een van uw evenementen in de komende maanden!

De advertentie voor het magazine kan tot 1 oktober worden aangeleverd.

Vragen?

Contacteer gerust frederic@theartcouch.com

Enkel voorbeelden uit voorgaande edities

Wil je ontdekken hoe je advertentie er uit zou kunnen zien in dit luxueus uitgegeven magazine? Koop dan snel een exemplaar, of bekijk enkele voorbeelden hieronder:

(inline advertenties 1/4 – 1/2 – 1/1 pagina’s)

(twee interessante plekken: naast het voorwoord en naast de inhoudstabel, waar regelmatig -en lang- wordt naar teruggekeken)

(covers 2-3-4 laten je advertentie volledig tot zijn recht komen)

Author: Frederic De Meyer

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Deel dit artikel op

X