Vervolledig jouw verzameling TheArtCouch magazine, of geef het als cadeau voor Kerst!

Nog op zoek naar een ideaal geschenk voor jezelf, of voor iemand die gepassioneerd is door hedendaagse kunst in België?

Met meer dan 120 atelierbezoeken en ontmoetingen met kunstenaars biedt TheArtCouch magazine een ideale gelegenheid om de vinger aan de pols te houden van de Belgische kunstwereld. TheArtCouch focust voornamelijk op iets minder bekende en aanstormend talenten, waardoor het magazine een boeiende ontdekkingstocht vormt voor alle mensen met een interesse en een passie voor hedendaagse kunst! Niet enkel kunstenaars komen aan bod, we gaan ook regelmatig op bezoek bij kunstverzamelaars, mensen die doorheen hun leven een substantiële bijdrage hebben geleverd aan de kunstbeleving in België, alsook andere spelers op de kunstmarkt.

Rijkelijk geïllustreerd, zorgvuldig vormgegeven en bomvol artikels die op zoek gaan naar de mens achter de kunstenaar, TheArtCouch biedt de garantie op urenlang lees- en kijkplezier!

Vul nu je verzameling aan, of biedt het als Kerstgeschenk aan een kunstminnende naaste!

(wacht niet te lang, gezien de vertragingen bij De Post kan jouw pakketje een tijdje onderweg zijn! Wij sturen het alvast een werkdag na de bestelling)


Heb je alle exemplaren van 2020 reeds, maar wil je alvast die van 2021 bestellen?

Dat kan vanaf heden. Gezien de onzekerheden gelinkt aan de pandemie hebben we echter beslist om twee uitgaves te publiceren in 2021. Deze komen in april en oktober uit. Voor 30€ haal je zo een flinke brok kunstontdekkingen in huis!

Cadeautje voor een geliefde?

Vol dan bij de bestelling de rechterkolom met de gegevens van de persoon, en laat een boodschap voor hem of haar achter in het veld ‘Commentaar’. Je krijgt een gepersonaliseerde cadeaubon die je makkelijk per email kan sturen, of uitprinten om af te geven!


Ook te koop bij:


Kunstenaars die reeds aan bod kwamen:

Author: Frederic De Meyer

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Deel dit artikel op

X