Kunstenaars in quarantaine (#33): Magali Perbal & Walter Geerts

In het begin van de lockdown, ergens in maart, deden we een oproep aan kunstenaars om ons een filmpje door te sturen over hun atelier, en hun kunstenaarsbestaan in deze rare omstandigheden. We ontvingen meer dan 100 inzendingen. Ontroerende, grappige, intieme en indringende beelden van kunstenaars en hun werkomgeving.

De lockdown mag dan nog gedeeltelijk opgeheven zijn, we kunnen het niet laten om onze selectie van atelierbeelden te blijven delen met onze lezers. In de komende weken zullen we de meest intrigerende inzendingen nog blijven posten, zij het niet dagelijks.

Ditmaal kozen we voor de inzending van het kunstenaarsduo Magali Perbal en Walter Geerts, die er volgende boodschap aan toevoegden:

Wij blijven ijverig aan het werk met natuurlijke en eenvoudige materialen zoals hout, draad, metaal en steen; maar de Japanse soberheid heeft ondertussen plaats geruimd voor een iets uitbundigere sfeer. Ons nieuwe project wordt een interpretatie van Brazilië, oerwoud, kleur, vochtige warmte; kortom we verhuizen naar een ander continent. En hopelijk terug naar onze atelier als deze vreemde tijden achter de rug zijn.

Author: Frederic De Meyer

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Deel dit artikel op