Kristof Van Heeschvelde bijt de spits af van de Savvy Sunday Sessions

Zondag 24 mei 2020 startte Berserk Art Agency met een serie twintig minuten durende interviews met kunstenaars die het vertegenwoordigt of volgt, kunstprofessionals die inspireren en kunstminnaars die impliciet of expliciet een band hebben met kunst.

Het interview is opgevat rond de centrale vragen:

  • door wie of wat laat de geïnterviewde zich inspireren,
  • voor wie koestert hij/zij bewondering,
  • op welke manier vertaalt zich dit in zijn/haar leven, denken en werk.
Kristof Van Heeschvelde bijt de spits af.

Alle interviews zijn opgevat als een box met een canvas. In het ene frame zie je de geïnterviewde, in het andere frame een canvas waarop beelden of teksten getoond worden die verband houden met het gespreksonderwerp. De interviewer komt bewust nooit in beeld, zodat alle aandacht naar de geïnterviewde en de beelden kan gaan.
De interviews zijn informeel en toegankelijk gelaten voor een breed publiek. Ze handelen niet niet alleen over mensen die een professionele band met kunst hebben, maar ook over hen die op de één of andere manier een link hebben met kunst als hun passie, een inspiratiebron in het leven of als een groot vraagstuk waar ze maar geen antwoord op vinden.

Study of Head and Torso / Silverpoint on paper — 2020

Met de Savvy Sunday-sessies wil Berserk Art Agency een interviewreeks opstarten die een divers en toegankelijk beeld wil tonen van de kunstenwereld. Kristof Van Heeschvelde beet gisteren de spits af. Je kan de video bekijken op het vimeokanaal van Berserk Art Agency:

Links:
Vimeo: https://vimeo.com/user87669747
Facebook: https://www.facebook.com/berserkagent
Instagram: https://www.instagram.com/berserkartagent
Website: www.berserk.be

Author: Yves Joris

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Deel dit artikel op

X