Nieuw werk van D.D. Trans binnenkort te zien in Keulen

What poetry can do with words, D.D.Trans does with domestic, garden- and kitchen utensils“, schrijft Frederik Van Laere over het werk van D.D.Trans. Poëzie, tovenarij, humor… noem het hoe je wil, vast staat dat Frank nog lang niet gedaan heeft met ons een verrassende, nieuwe blik te gunnen op alledaagse objecten, om ze los te rukken uit hun al te banale definitie en ze een nieuw leven in te blazen, een leven waar ze misschien heimelijk van droomden. Het idee is zo gek nog niet. Soms lijkt het of Frank de objecten een eigen wil influistert, waarin ze vrijelijk over hun lot kunnen beslissen, de loop van hun bestemming zelf kunnen bepalen.

De nieuwste werken Frank,, die de komende maanden in een reeks tentoonstellingen zullen te zien zijn, zijn er stille maar wezenlijke getuige van: Frank is een magiër van het gewone, en bezit de mogelijkheid om de kijker te betoveren…

Geniet even mee van een selectie nieuwe werken:

Alle foto’s Frank Tuytschaever, courtesy Galerie Valerie Traan

 

 

 


D.D. Trans zal vanaf 26 oktober te zien zijn bij Galerie Martin Kudlek in Keulen. Volgend jaar volgt een tentoonstelling bij In-box MuHKA, in maart een tentoonstelling bij Galerie Valerie Traan en in september een solotentoonstelling bij Galerie Ramakers in Den Haag.

 

Author: Frederic De Meyer

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Deel dit artikel op

X